Parsakaalisalaatti
Tykkäämiset
9 10
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, välipala, keskitaso, pannulla, salaatti, gluteeniton, munaton, kasvisruoka, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä

Parsakaalisalaatti

5:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 rkl
    balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl
    fariinisokeria
  • 2 rkl
    öljyä
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 200 g
    fetajuustoa kuutioina
  • 50 g
    pähkinöitä
  • 500 g
    parsakaalia
  • 0.2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Pese parsakaali. Leikkaa nuput ja kuullota niitä öljyssä noin 5 minuuttia. Parsakaaleja ei ole tarkoitus kypsentää, vaan ne saavat jäädä koviksi. Lisää balsamiviinietikka, fariinisokeri, suola ja mustapippuri. Jäähdytä. Kokoa salaatti parsakaalista, fetakuutioista ja pähkinöistä. Tarjoile.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA