Passion-mangobrita
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

sisältää soijaa, sisältää sokeria, sisältää sitrusta, kasvisruoka, sisältää munaa, jälkiruoka, pähkinätön, omenaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, makeat leivonnaiset

Passion-mangobrita

8:lle hengelle

 

Kolmen kerroksen brita sisältää pehmeän kakkupohjan, muhkean marenkihunnun ja kookoskerman ja eksoottisten hedelmien maustaman täytteen.

Lisää

Ainesosat

  • Pohja
  • 150 g
    leivontamargariinia
  • 1.5 dl
    + 2 dl sokeria
  • 4 kpl
    kananmunaa
  • 2 dl
    perunajauhoja
  • 2 tl
    leivinjauhetta
  • 1 dl
    soijajuomaa
  • Täyte
  • 2 dl
    kylmää kookoskermaa
  • 1 prk
    (150 g) mangonmakuista soijavalmistetta (Alpro Go On)
  • 0.5 kpl
    limen raastettua kuorta
  • 1 kpl
    kananmunanvalkuainen
  • 2 rkl
    sokeria
  • Lisäksi
  • 7 kpl
    passionhedelmää
  • 1 kpl
    limeä lohkoina
 

Ohjeet

Tee pohja huoneenlämpöisistä aineksista. Vaahdota margariini ja 1 ½ dl sokeria. Erottele valkuaiset eri kulhoon ja sekoita keltuaiset sokerivaahtoon. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne vuorotellen soijajuoman kanssa taikinaan. Älä vaivaa. Levitä leivinpaperille pellille.

Vaahdota valkuaiset ja 2 dl sokeria. Lusikoi marenki taikinan päälle. Paista 175 asteessa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä.

Avaa kylmä kookoskermapakkaus pohjasta ja valuta ohut neste pois. Laita paksu osa kulhoon ja vaahdota 5 minuuttia. Lisää mangosoija. Mausta limenkuorella. Vaahdota valkuainen ja sokeri eri kulhossa ja kääntele täytteeseen.

Leikkaa kakkulevy kolmeen osaan. Aseta yksi levy vadille. Levitä vajaa puolet täytteestä ja kahden passionin sisus levylle. Täytä samoin toinen kerros. Nosta kansi paikoilleen. Koristele täytteellä ja hedelmillä.