Pasta-parsakaalipaistos
Tykkäämiset
113 20
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, uunissa, tulinen, kasvisruoka, pasta, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Pasta-parsakaalipaistos

4:lle hengelle
Keskitaso

 

Parsakaalista ja pennepastasta syntyy helppo lisäke tai lounasruoka. Valmista ensin maitokastike ja kypsennä sitten pasta-parsakaalipaistosta uunissa noin 15 minuuttia.

Lisää

Ainesosat

  • 1
    parsakaali (300 g)
  • 150 g
    sinihomejuustoa
  • 7 dl
    pennepastaa
  • Maitokastike
  • 6 dl
    maitoa
  • 1
    sipuli
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 2 rkl
    vehnäjauhoja
  • 25 g
    margariinia
 

Ohjeet

Valmista kastike. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulikynsi. Kuullota sipuleita rasvassa muutama minuutti. Lisää joukkoon jauhot ja kiehauta sekoittaen muutama minuutti. Valuta joukkoon lämmin maito koko ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti, jotta se sakenee. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele parsakaali ja paloittele varren kanssa pieniksi paloiksi. Keitä parsakaalit suolalla maustetussa vähässä vedessä muutama minuutti. Valuta vesi pois. Nostele voideltuun uunivuokaan kerroksittain pastat, parsakaalit ja paloiteltu homejuusto. Valuta päälle maitokastike. Kypsennä paistosta 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.