Patapaisti
Tykkäämiset
1 3
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vaikea, pataruoka, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää laktoosia

Patapaisti

8:lle hengelle
Vaikea

Lisää

Ainesosat

  • 1.2 kg
    naudan sisäpaistia
  • 1 rkl
    voita
  • 2.5 rkl
    vehnäjauhoja
  • 2
    porkkanaa
  • 10
    maustepippuria
  • 4 dl
    vettä
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1.5
    sipulia
  • 1 dl
    kermaa halutessasi
  • 0.5 rkl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuivaa lihan pinta paperiin. Laita rasvat pataan ja kuumenna ruskistamatta. Nosta liha rasvaan leikkauspinta edellä ja ruskista se kauniisti joka puolelta. Ripottele paistin pintaan suola ja jauhot. Kääntele lihaa vielä ja lisää sitten vesi, pippurit ja kuoritut sipulit sekä porkkanat. Kiehauta. Käännä liha ja alenna levyn lämpöä. Hauduta liha kannen alla kypsäksi. Kypsymisaika on noin 1 tunti. Käännä lihaa välillä. Lisää pataan tarpeen mukaan vettä ja lopuksi kermaa.