Pekoni-sipulimuffinit
Tykkäämiset
2 4
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, liha, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Pekoni-sipulimuffinit

10:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 5 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 rkl
    sokeri
  • 1 dl
    Flora Culinessea
  • 2 kpl
    sipulia
  • 2 tl
    leivinjauhetta
  • 2 kpl
    kananmunaa
  • 2.5 dl
    maitoa
  • 3 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 1.5 tl
    oreganoa
  • 170 g
    HK Amerikan pekonia
 

Ohjeet

Irrota pekonisiivut toisistaan ja paloittele. Kuori ja suikaloi sipulit. Hienonna valkosipulinkynnet. Ruskista pekoneita hetki pannulla, lisää sipuli ja valkosipuli. Kuullota. Mausta oreganolla ja siirrä pannu sivuun. Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää jauhoseos vaahtoon kevyesti nostellen ja sekoita joukkoon maito, Flora Culinesse ja pekoni-sipuliseos. Älä vaivaa. Nostele kahdella lusikalla nokareita 10 isoon, korkeareunaiseen muffinivuokaan tai voidellulle muffinipellille. Kypsennä uunin keskitasolla 180 °C:n lämpötilassa 20-25 minuuttia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA