Pekoni-tonnikalaleivät
Tykkäämiset
5 2
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

välipala, keskitaso, pannulla, liha, kalaa, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää lihaa, sisältää sikaa

Pekoni-tonnikalaleivät

5:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    salaattia
  • 1 prk
    tonnikalaa vedessä
  • 1 dl
    majoneesia
  • 2 tl
    sinappia
  • 2
    tomaattia
  • 10 viipaletta
    paahtoleipää
  • 170 g
    pekonia
 

Ohjeet

Paista pekoni miedolla lämmöllä pannulla. Jäähdytä ja paloittele. Valuta tonnikala. Sekoita majoneesin joukkoon pekoni, tonnikala ja sinappi. Viipaloi tomaatit. Levitä kaikille leiville tonnikalatäytettä. Pane viidelle leivälle tomaattia ja salaattia. Paina leipien päälle pelkkää täytettä sisältävä leipä. Leikkaa leivät puoliksi kolmion muotoon. Tarjoile ilta- tai välipalana, retkellä tai noutopöydässä.