Pekonicaesarsalaatti
Tykkäämiset
8 3
Osuvuus
91%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, lisäkkeet, välipala, helppo, pannulla, liha, sisältää viljaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia, sisältää sikaa

Pekonicaesarsalaatti

4:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 6 viipaletta
    vaaleaa paahtoleipää
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 3
    ruukkua roomansalaattia
  • 100 g
    parmesaanijuustoa lastuina
  • 170 g
    pekonia
  • Kastike:
  • 0
    mustapippuria
  • 5
    anjovisfileetä
  • 1 tl
    worcestershirekastiketta
  • 1 rkl
    sinappia
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 0.8 dl
    öljyä
  • 3 tl
    sitruunanmehua
 

Ohjeet

Valmista ensin kastike sekoittamalla sauvasekoittimella anjovisfileet, worcestershirekastike, sinappi, valkosipulinkynsi sekä sitruunanmehu. Lisää lopuksi öljy tasaisena nauhana valuttaen ja koko ajan sekoittaen. Irrota pekoniviipaleet toisistaan ja levitä uunipellille. Paista niitä 225 asteissa uunissa noin 10 minuuttia. Leikkaa paahtoleipäviipaleet pieniksi kuutioksi ja paahda ne oliiviöljyn ja hienonnetun valkosipulikynnen kanssa pannulla. Kokoa salaatti repimällä lautasille ensin salaatinlehtiä. Valuta päälle kastiketta ja sekoita hieman salaatin kanssa. Nosta päälle paahdetut leipäkuutiot, parmesaanilastut ja pekoniviipaleet

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA