Pekoniin käärityt varsiparsakaalit
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

sisältää lihaa, suomalainen, pääruoka, salaatti

Pekoniin käärityt varsiparsakaalit

6 annosta

 

Varsiparsakaali eli broccolini kypsyy grillissä vartissa. Kääri varsiparsakaalit\npekoniin, grillaa rapeaksi ja nauti tomaattisen kermaviilikastikkeen kera.

Lisää

Ainesosat

  • 0.2 tl
    mustapippuri
  • 1 pss
    varsiparskaali
  • 2 rkl
    rypsiöljy
  • 1 pkt
    pekoni
  • 1 kpl
    tomaatti
  • 1 kpl
    sipuli
  • 1 prk
    kermaviili
  • 1 tl
    sokeri
  • ripaus suola
 

Ohjeet

▶ Valmista kermaviilikastike. Kuutioi tomaatit pieniksi. Hienonna sipulinvarsi ja purista sitruunan mehu. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa.

▶ Laita varsiparsakaalit kulhoon. Lisää öljy, suola ja pippuri. Jaa varsiparsakaalit kuuteen nippuun. Kääri pekonisiivut napakasti nippujen ympärille.

▶ Paahda varsiparsakaaleja grillissä keskilämmöllä tai hiilloksella noin 10–15 minuuttia käännellen niin, että ne kypsyvät ja pekoni rapeutuu. Tarjoa tomaattisen kermaviilikastikkeen kanssa.