Pekonikuorrutetut kasvikset
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

lisäkkeet, kasvisruoka, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää maitoa, sisältää lihaa

Pekonikuorrutetut kasvikset

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    kukkakaalia
  • 2 kpl
    porkkanaa
  • 0.5 tl
    kirveliä
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 170 g
    HK Amerikan pekonia
  • 250 g
    Crème Bonjour Maustamatonta
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 l
    Vettä
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Paloittele kukkakaali ja porkkanat annospaloiksi. Keitä kasvikset puolikypsiksi miedosti suolalla maustetussa vedessä. Ota keitinliemi talteen. Laita kasvikset voideltuun uunivuokaan tai uuninkestäviin annosastioihin. Leikkaa pekoni suikaleiksi ja ruskista suikaleet paistinpannulla. Lisää sipulikuutiot pannuun ja hauduta muutama minuutti. Lisää hieman kasvisten keitinlientä, tuorejuusto, kirveli ja mustapippuri. Kaada kastike kasvisten päälle vuokaan. Kuorruta ruokaa uunissa 250 °C:n lämpötilassa noin 10 minuuttia. Koristele halutessasi auringonkukanversoilla tai vihanneskrassilla.