Persikka-toscakakku
Tykkäämiset
0 4
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, keskitaso, leivonnaiset, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa

Persikka-toscakakku

12:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 2 dl
    sokeria
  • 2.5 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 dl
    mantelijauhetta
  • 3
    munaa
  • 1.5 tl
    leivinjauhetta
  • 100 g
    margariinia
  • Täyte
  • 1 prk
    säilykepersikoita
  • Päälle
  • 1 dl
    sokeria
  • 1 rkl
    vehnäjauhoja
  • 0.5 dl
    kermaa tai maitoa
  • 100 g
    mantelilastuja
  • 50 g
    margariinia
 

Ohjeet

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja siivilöi vuorotellen taikinaan sulatetun margariinin kanssa. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun (halkaisijaltaan 24 cm) irtopohjavuokaan. Paista 175 asteessa uunin alaosassa 30-35 minuuttia. Valuta persikat. Kiehauta kuorrutuksen aineet keskenään sekoittaen. Nosta kakku uunista, levitä persikanpuolikkaat kakun päälle ja peitä kuorrutuksella. Kuorruta kakkua vielä 225 asteessa noin 10 minuuttia