Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Ainesosat
-
300 gKariniemen Kananpojan fileesuikaleita
-
3 dlvehnäjauhoja
-
150 gFlora leivontamargariinia
-
200 gCrème Bonjour Tacoa
-
0.5 dlvettä
-
0.5 tlsitruunapippuria
-
1 rkloliiviöljyä
-
1 tlpaprikajauhetta
-
1 dlFlora ruoka 15 %
-
1 kplkananmunaa
-
1 kpltuoretta basilikaa ruukussa
-
1 prkpersikkaa
Ohjeet
Sekoita vehnäjauhot ja jääkaappikylmä rasva murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita taikinaksi. Vuoraa piirakkavuoka taikinalla ja laita se jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi. Mittaa öljy ja parikajauhe paistinpannulle ja kuumenna. Lisää broilerinsuikaleet ja ruskista kullanruskeiksi. Sulata joukkoon tuorejuusto ja mausta sitruunapippurilla. Jäähdytä. Valuta ja viipaloi säilykepersikat. Lado viipaleet piirakkapohjalle. Sekoita Flora Ruoka, muna ja hienonnettu basilika ja yhdistä broileriseokseen. Kaada täyte vuokaan. Paista piirakkaa 200 °C:n lämpötilassa 45-50 minuuttia. Tarjoa piirakka raikkaan salaatin kanssa.
© Unilever 2010