Persikkainen rahkahyytelökakku
Tykkäämiset
11 7
Osuvuus
91%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, keskitaso, leivonnaiset, munaton, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Persikkainen rahkahyytelökakku

10:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 150 g
    kaurakeksejä
  • 0.5 dl
    juoksevaa margariinia
  • Täyte:
  • 6
    liivatelehteä
  • 400 g
    vaniljakasvisrasvalevitettä
  • 1 prk
    (820 g/470 g) persikoita 2 dl täytteeseen, loput pohjan päälle ja pinnalle
  • 0.5 dl
    sokeria
  • 0.5 dl
    persikoiden lientä
  • 250 g
    maitorahkaa
  • Koristeluun:
  • 0
    hedelmiä
 

Ohjeet

Hienonna kaurakeksit monitoimikoneessa. Sekoita murujen joukkoon juokseva margariini. Aseta levinpaperi irtopohjaisen vuoan pohjalevylle. Kiristä reuna kiinni, jolloin paperi jää väliin. Kaada muruseos vuoan pohjalle leivinpaperin päälle ja painele kakun pohjaksi. Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä. Avaa persikkatölkki ja ota ½ dl liemestä talteen. Valuta persikat. Viipaloi kaksi persikanpuolikasta murupohjan päälle, soseuta loput persikat pestyssä monitoimikoneen kulhossa. Lisää persikoiden joukkoon rahka, vaniljatuorejuusto ja sokeri. Kuumenna persikoiden liemi ja liuota pehmenneet liivatelehdet kuumaan nesteeseen. Lisää haalea liivateseos rahkaseokseen ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle ja hyydytä kylmässä yön yli. Irrota rengas varovasti ja siirrä kakku tarjoiluastiaan. Koristele hedelmillä.