Persimonihillo
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_marraskuun_reseptit, sisältää sokeria, sisältää sitrusta, kasvisruoka, lisäkkeet, vähälaktoosinen, suklaaton, pähkinätön, omenaton, munaton, maidoton, laktoositon, gluteeniton, säilöntä

Persimonihillo

4 annosta

 

Persimonihillo on hyvää paahtoleivän päällä. Sitä voi myös käyttää kakkujen täytteenä. Persimonihillo maustaa hienosti myös jogurtti- tai jäätelöannoksen.

Lisää

Ainesosat

  • 1 kg
    persimoneja
  • 1
    sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1
    kanelitanko
  • 1 paketti
    (330 g) hillo-marmeladisokeria
 

Ohjeet

Kuori ja paloittele persimonit kattilaan. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori kattilaan. Puserra päälle sitruunan mehu ja lisää kanelitanko. Kuumenna seos kiehuvaksi ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää hillo-marmeladisokeri ja keitä hiljalleen 10 minuuttia. Purkita hillo kuumana puhtaisiin purkkeihin. Säilytä kylmässä.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA