Perunablinit ja lohimousse
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

sisältää vehnää, sisältää gluteenia, venäläinen, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, alkuruoka, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, leivänpäälliset, suolaiset leivonaiset, leivonnaiset

Perunablinit ja lohimousse

16 kappaletta

 

Joulupöydän tähdeperunoista jalostuu blinejä. Täytteeseen voi käyttää kylmäsavulohen tähteet.

Lisää

Ainesosat

  • 250 g
    puikulaperunoita
  • 2 dl
    kuohukermaa
  • 1 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 dl
    tattarijauhoja
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 2
    kananmunaa
  • Paistamiseen
  • 1
    voita
  • Lohimousse
  • 300 g
    kylmäsavulohta
  • 1
    punasipuli
  • 1 prk
    (150 g) ranskankermaa
  • 4 tl
    wasabitahnaa
  • 0.5 dl
    hienonnettua tilliä
 

Ohjeet

Kuori ja keitä perunoita 10 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valmista lohimousse. Silppua lohi ja sipuli. Sekoita joukkoon ranskankerma, wasabitahna ja tilli. Jäähdytä ja raasta perunat. Sekoita joukkoon kerma, keskenään sekoitetut kuivat aineet ja munat. Paista seoksesta voissa blini- tai lettupannulla paksuhkoja blinejä. Tarjoa lisäksi lohimoussea.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA