Perunamoussaka
Tykkäämiset
17 5
Osuvuus
94%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, liha, keskitaso, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Perunamoussaka

6:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 750 g
    pakastettuja valkosipuliperunaviipaleita
  • 5 dl
    Flora kevyt ruoka 7 %
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 rkl
    Knorr Vasikkafondia
  • 2 dl
    vettä
  • 200 g
    fetajuustoa
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 500 g
    HK jauhelihaa
  • 500 g
    Bertolli Pecorino &valkosipuli tomaattikastiketta
 

Ohjeet

Aloita perunamoussakan valmistus jauhelihakastikkeesta. Ruskista jauheliha paistokasarissa. Lisää hienonnettu sipuli. Paista hetki. Lisää pastakastike. Huuhtele purkki vedellä ja kaada liemi kastikkeen joukkoon. Mausta kastike liemitiivisteellä ja pippurilla. Anna hautua 10 minuuttia. Kokoa perunamoussaka uunivuokaan siten, että voidellun uunivuoan pohjalle tulee 2,5 dl Flora Kevyt Ruokaa. Päälle kolmasosa perunaviipaleista, puolet jauhelihakastikkeesta ja kolmasosa fetajuustokuutioista. Tee toinen kerros samalla lailla. Lisää päällimmäiseksi perunaviipaleiden pinnalle 2,5 dl Flora Kevyt Ruokaa ja loput fetakuutiot. Kypsennä 200 °C:n lämpötilassa noin 60 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua. Tarjoa perunamoussaka raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA