Perunatortilla
Tykkäämiset
2 1
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

välipala, kasvisruoka, helppo, gluteeniton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää munaa, sisältää maitoa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää laktoosia

Perunatortilla

15:lle hengelle
Helppo

Lisää

Ainesosat

  • 5 kpl
    kananmunaa
  • 2.5 dl
    Crème Bonjour Cuisine Sipulisekoitusta
  • 0.5 kpl
    tuoretta basilikaa ruukussa
  • 0.5 kpl
    tuoretta basilikaa ruukussa
  • 100 g
    ilmakuivattua kinkkua
  • 500 g
    peruna-sipulisekoitusta
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Vuoraa uunivuoka (halkaisija noin 27 cm) leivinpaperilla. Kaada vuokaan peruna-sipulisekoitus. Notkista Creme Bonjour Cuisine ja sekoita joukkoon kananmunat. Mausta hienonnetulla basilikalla ja suolalla. Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia. Jäähdytä. Leikkaa tortilla paloiksi. Koristele palat cocktailtikun avulla ilmakuivatulla kinkulla ja basilikan lehdillä.

Voit kypsentää perunatortillan myös mikroaaltouunissa. Sulata ensin kasviksia leivinpaperilla vuoratussa vuoassa täydellä teholla (750 W) 2 minuuttia, lisää päälle munaseos ja kypsennä sen jälkeen (750 w) noin 15 minuuttia.

Idea! Korvaa osa peruna-sipulisekoituksesta juuressuikaleilla, niin saat värikkäämmän lopputuloksen.