Pestolohi
Tykkäämiset
11 26
Osuvuus
90%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, uunissa, munaton, kalaa, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää laktoosia

Pestolohi

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 rasia
    anjovista
  • 0.5 prk
    (80 g) punaista pestoa
  • 700 g
    lohi- tai kirjolohifileetä
  • Päälle:
  • 0
    parmesaanilastuja
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa lohen pintaan viiltoja noin 1 cm:n välein. Valuta ja puolita anjovikset pituussuunnassa. Työnnä anjovisviipaleet viiltoihin. Nosta kala leivinpaperin päälle uunipellille ja valele se punaisella pestolla. Ripottele pinnalle parmesaanilastuja. Kypsennä uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA