Pestolohi
Tykkäämiset
11 26
Osuvuus
90%


Muut luokittelutiedot

sisältää laktoosia, sisältää kalaa, sisältää pähkinöitä, sisältää maitoa, keskitaso, munaton, pääruoka

Pestolohi

4 annosta
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 rasia
    anjovista
  • 0.5 prk
    (80 g) punaista pestoa
  • 700 g
    lohi- tai kirjolohifileetä
  • Päälle:
  • 1 prk
    parmesaanilastuja
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa lohen pintaan viiltoja noin 1 cm:n välein. Valuta ja puolita anjovikset pituussuunnassa. Työnnä anjovisviipaleet viiltoihin. Nosta kala leivinpaperin päälle uunipellille ja valele se punaisella pestolla. Ripottele pinnalle parmesaanilastuja. Kypsennä uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.