Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Sulje
0,00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h


Tykkäämiset
1
1
Osuvuus
67%
Muut luokittelutiedot
vähärasvainen, kuitupitoinen, sisältää vehnää, sisältää gluteenia, kasvisruoka, italialainen, sisältää viljaa, vähälaktoosinen, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, maidoton, laktoositon, pääruoka, keitto, salaatti
Ainesosat
-
0.5purjoa
-
1kesäkurpitsa
-
300 gparsakaalia
-
1.5 lkasvislientä
-
1 dlrakettispagettia
-
1 prk(290 / 175 g) esikeitettyjä kikherneitä
-
200 gpakasteherneitä
-
1iso tomaatti
-
2 rklpestokastiketta
Ohjeet
Viipaloi purjo renkaiksi, huuhdo hyvin ja valuta. Paloittele kesäkurpitsa. Paloittele parsakaali pieniksi nupuiksi ja pilko varsi. Kuumenna kasvisliemi kattilassa ja lisää joukkoon spagetti. Keitä 2 minuuttia. Lisää purjo, kesäkurpitsat, parsakaalit ja huuhdellut kikherneet. Keitä 3–4 minuuttia kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä. Halkaise tomaatti, poista kanta ja sisukset. Leikkaa kuutioiksi. Lisää keittoon pakasteherneet, tomaatit ja pestokastike. Kiehauta keitto.
© SOK