Piccolo-broilerilasagne
Tykkäämiset
0 1
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vähälaktoosinen, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Piccolo-broilerilasagne

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 5 dl
    vettä
  • 300 g
    hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 1
    kanaliemikuutio
  • 1 dl
    ruohosipulia hienonnettuna
  • 2 rkl
    Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoa
  • 0.8 tl
    currya
  • 0.5 ps
    Torino Täysjyvä Lasagne Piccolo -pastaa
  • 1 prk
    Keiju Ruoka -kasvirasvasekoitetta (15%)
  • juustoraastetta
  • 1 ps
    herne-maissi-paprikaa (200 g, pakaste)
  • 1 rkl
    Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • suolaa
 

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Ruskista broilerisuikaleet kevyesti Keiju Juoksevassa kasarissa. Lisää curry.

Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää vesi ja liemikuutio. Kiehauta.

Lisää kasvirasvasekoite ja pakastekasvikset. Kuumenna kiehumapisteeseen samalla sekoittaen. Lisää ruohosipuli ja halutessasi suola.

Voitele reilu 2 l:n uunivuoka Keiju Juoksevalla.

Mittaa raaka pasta vuokaan ja kaada kuuma kastike päälle. Sekoita varovasti. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä uunin keskitasossa 30 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.