Piccolo vuohenjuustolasagne
Tykkäämiset
11 10
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kasvisruoka, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Piccolo vuohenjuustolasagne

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta (vuoan voiteluun)
  • juustoraastetta (pinnalle)
  • 5 dl
    vettä
  • 0.3 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 1 prk
    Keiju Ruoka - kasvirasvasekoite (15%)
  • 2
    sipulia
  • 2 rkl
    Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoa
  • 150 g
    kypsyttämätöntä vuohenmaitojuustoa
  • 200 g
    tuoretta tai pakasteparsakaalia
  • 0.5 ps
    Torino Täysjyvä Lasagne Piccolo -pastaa
  • 1.5 rkl
    Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 0.5
    kesäkurpitsaa
  • 1.5
    valkosipulin kynttä
  • 1.5
    kasvisliemikuutiota
  • 1.5 tl
    basilikaa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Jos käytät tuoretta parsakaalia, leikkaa kannat pieniksi paloiksi ja lohko kukinnot pienemmiksi niin, että ne säilyvät kokonaisina. Keitä vedessä melkein kypsiksi (3-5 minuuttia) ja valuta. Pakasteparsakaalia ei tarvitse keittää.

Hienonna sipulit. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin neljään osaan ja viipaloi.

Kuullota sipulit Keiju Juoksevassa kattilassa. Purista joukkoon valkosipulinkynnet.

Sekoita joukkoon jauhot, kaada päälle vesi ja lisää liemikuutiot. Kiehauta. Lisää kasvirasvasekoite ja vuohenjuusto. Kuumenna sekoittaen kunnes juusto on sulanut. Lisää kesäkurpitsat, parsakaalit ja mausteet.

Mittaa raaka pasta voideltuun uunivuokaan (n. 2 l). Kaada päälle kuuma kastike ja sekoita varovasti. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.