Pienet parsamunakkaat
Tykkäämiset
2 0
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, välipala, uunissa, tulinen, kasvisruoka, gluteeniton, sisältää munaa, sisältää maitoa, sisältää laktoosia

Pienet parsamunakkaat

6:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 0
    rouhittua mustapippuria
  • 6
    vihrää parsaa
  • 6
    kananmunaa
  • 1 rkl
    öljyä
  • 2 rkl
    kermaa, maitoa tai vettä
  • 2
    kevätsipulin vartta
  • 3 rkl
    raastettua parmesaanijuustoa
  • 0
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori parsat ja keitä muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä. Sekoita kulhossa munat, neste, parmesaanijuusto, hienonnettu kevätsipuli ja mausteet. Öljyä muffinivuoat ja jaa munaseos syvennyksiin. Leikkaa parsat parin sentin paloiksi ja laita yksi parsa yhteen vuokaan. Säästä parsan nuput koristeeksi. Kypsennä munakkaita 200-asteisen uunin alatasossa noin 20 minuuttia. Voit grillata munakkaisiin grillivastusten alla kauniin ruskeat pinnat. Irrota munakkaat vuoasta ja nosta tarjolle. Koristele parsannupuilla ja hienonnetulla kevätsipulilla.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA