Pikainen punacurrykeitto
Tykkäämiset
1 0
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

muut, keitto, pääruoka, aasialainen, sisältää lihaa, sisältää kanaa, proteiinipitoinen

Pikainen punacurrykeitto

4 annosta

 

Punaisella currytahnalla ja kookoksella maustetusta linssi-kanasopasta saat paljon proteiinia ja mausteista lämpöä pakkaspäivään.

Lisää

Ainesosat

  • 1 prk
    (290 g) säilöttyjä punaisia linssejä
  • 500 g
    paseerattuja tomaattia
  • 1 prk
    (400 g) kookosmaitoa
  • 2 rkl
    punaista currytahnaa
  • 4 rkl
    kurpitsansiemeniä
  • 2 rkl
    rypsiöljyä
  • 300 g
    broilerin fileesuikaleita
  • 1 kpl
    mustapippuria
  • 1 kpl
    suolaa
  • 2 dl
    vettä
 

Ohjeet

Kaada linssit siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Laita kattilaan.

Lisää paseerattu tomaatti, kookosmaito, vesi ja currytahna. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kannella peitettynä 10 minuuttia.

Keiton kiehuessa paahda kurpitsan-siemeniä kuumalla, kuivalla paistinpannulla käännellen 1–2 minuuttia. Siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy paistinpannussa. Paista broilerinsuikaleet kypsäksi. Jos käytät maustamattomia suikaleita, mausta ne suolalla ja pippurilla.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella. Annostele lautasille. Ripottele päälle paahdetut kurpitsansiemenet ja paistetut broilerinsuikaleet.