Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0,00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
18
4
Osuvuus
94%
Muut luokittelutiedot
pääruoka, kalaa, keskitaso, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta, sisältää laktoosia
Ainesosat
-
1 pktpakasteseitä
-
3 rklchilikastiketta
-
200 gCrème Bonjour Ruohosipulia
-
50 ganjovisfileitä
-
1 tlbasilikaa
-
1 kplkananmunaa
-
1 rklsitruunanmehua
Ohjeet
Leikkaa vähän sulanut pakastekala annospaloiksi voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle basilika. Hienonna anjovisfileet. Sekoita tuorejuuston joukkoon muut ainekset ja kaada seos kalapalojen päälle. Paista uunissa 170 °C:n lämpötilassa noin 45 minuuttia.
© Unilever 2010