Pikapizza pannulla
Tykkäämiset
1 1
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, suolainen, sisältää lihaa, sisältää sikaa, sisältää gluteenia, italialainen, sisältää viljaa, sisältää maitoa, alkuruoka, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, munaton, pääruoka, paistokset

Pikapizza pannulla

4 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 3 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 1 prk
    Valio Crea® ruokakermaa Mustapekka®
  • 1
    punasipuli
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
  • 250 g
    chilimaustettua tomaattimurskaa
  • 100 g
    pepperonia
  • 1 dl
    Valio pizzajuusto raastetta
 

Ohjeet

Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Kaada joukkoon 1 1/2 dl ruokakermaa. Sekoita. Kaada taikina hyvin jauhotetulle pöydälle. Kauli pannun (n. Ø 26 cm) pohjaa hieman suurempi ympyrä.

Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Kuullota sipuli pannulla Oivariini rasvassa (säädä liesi 3/4 teholle). Nosta sivuun odottamaan.

Jauhota paistinpannu. Lorauta siihen Oivariini rasvaa. Nosta varovasti pizzapohja pannulle.

Valuta tomaattimurskasta enin neste. Soseuta sauvasekoittimella tomaattimurska ja loppu ruokakerma (1 dl). Kaada pizzapohjan päälle.

Lisää sipulirenkaat, pepperonisiivut ja juustoraaste. Jatka paistamista, kunnes pohja on kypsä.

VINKKI

Halutessasi kauniin paistopinnan pizzaan, voit laittaa pannun uunin yläosaan grillivastuksen alle muutamaksi minuutiksi. Huomioithan tällöin, että pannu on uuninkestävä.