Pikashakshuka
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

Huhtikuun Reseptit, sisältää valkosipulia, kasvisruoka, sisältää munaa, sisältää maitoa, pääruoka, paistokset, kalaa, salaatti

Pikashakshuka

4 annosta

 

Shakshuka on maukas tomaatti-munapannu, joka toimii päivän jokaiseen hetkeen. Pannun päälle laitettu kansi vauhdittaa munien kypsymistä.

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    sipuli
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 1 kpl
    paprika
  • 1 prk
    (240 g) kikherneitä
  • 2 tl
    öljyä
  • 1 prk
    (370 g) chilimaustettua tomaattimurskaa
  • 1 tl
    juustokuminaa
  • 0.2 tl
    (¼ tl) rouhittua mustapippuria
  • 4 kpl
    kananmunaa
  • 50 g
    fetajuustoa
  • 0.5 kpl
    ruukku korianteria
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Silppua sipuli ja valkosipuli. Kuutioi paprika. Valuta kikherneet liemestä.

Kuullota sipulisilppuja ja paprikakuutioita pari minuuttia pannulla öljyssä. Lisää tomaattimurska, kikherneet ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi.

Tee kastikkeeseen kauhalla kuopat munia varten. Valuta munat kuorista kuoppiin. Peitä pannu kannella ja anna ruoan hautua, kunnes valkuaiset ovat kypsyneet.

Lisää päälle murennettua fetajuustoa ja korianteria. Tarjoa leivän kanssa.