Pillipiiparin kinkku-suolakurkkupiirakka
Tykkäämiset
3 3
Osuvuus
83%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, liha, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Pillipiiparin kinkku-suolakurkkupiirakka

12:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 tl
    leivinjauhetta
  • 2 kpl
    kananmunaa
  • 2 dl
    juustoraastetta
  • 2 tl
    pizzamaustetta
  • 3 dl
    vehnäjauhoja
  • 3 kpl
    suolakurkkua
  • 150 g
    Flora leivontamargariinia
  • 200 g
    Crème Bonjour Maustamatonta
  • 1.5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 250 g
    HK Palvikinkkua
  • 1 rkl
    vesi
  • 1 rkl
    Turun Sinappia
  • 1 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 1 kpl
    sipulia
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Sekoita keskenään rasva ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Lisää kylmä vesi ja sekoita pohjataikina tasaiseksi. Painele taikina piirakkavuoan (halkaisija noin 26 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele piirakkapohjaa muutamalla haarukanpistolla. Esipaista piirakkaa 175 °C lämpötilassa 10 minuuttia. Vatkaa tuorejuusto, Flora Ruoka ja kananmunat tasaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon juustoraaste, sinappi, pizzamauste, mustapippuri ja suola. Kuutioi suolakurkut ja palvikinkku. Hienonna sipuli. Levitä kurkut, sipuli ja kinkku piirakkapohjalle ja kaada täyte päälle. Paista piirakkaa uunissa 175 °C:n lämpötilassa noin 50 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.