Pinaatti-savulohipasta
Tykkäämiset
3 1
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, Pohjoismaat, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää viljaa, vähälaktoosinen, suklaaton, sokeriton, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, laktoositon, pääruoka, pasta, kalaa, salaatti

Pinaatti-savulohipasta

4 annosta

 

Pasta on juhlaruokaa, kun sen höysteenä on tuoretta pinaattia ja kylmäsavulohta. Paista munat siten, että keltuainen jää löysäksi ja toimii pastan kastikkeena.

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    pennepastaa
  • 250 g
    tuoretta pinaattia
  • 1
    sipuli
  • 3 rkl
    oliiviöljyä
  • 150 g
    kylmäsavulohta
  • 4
    kananmunaa
  • 1 ripaus
    mustapippuria
  • 1
    silputtua basilikaa
  • 1
    parmesaaniraastetta, halutessasi
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 1 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kiehauta pinaatti kiehuvassa vedessä. Puserra kuivaksi siivilässä ja silppua. Kuumenna öljy paistokasarissa, lisää silputtu sipuli ja kuullota se pehmeäksi. Lisää pinaatti ja kuumenna sekoitellen. Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua sekaan lohi.

Paista munat öljytilkassa siten, että keltuainen jää valuvaksi. Mausta munat kevyesti suolalla ja pippurilla. Kääntele pinaatti-lohiseos kuuman, valutetun pastan sekaan. Jaa annokset lautasille. Silppua pinnalle basilikaa ja lisää halutessasi raastettua parmesaania. Nosta paistetut munat annosten päälle.