Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Pinaattibroilerilasagne
Tykkäämiset
14 9
Osuvuus
92%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, uunissa, kana, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa

Pinaattibroilerilasagne

5:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 200 g
    lasagnelevyjä
  • Broileriseos:
  • 300 g
    broilerisuikaleita
  • 1
    sipuli
  • 1
    iso porkkana
  • 1
    pieni kesäkurpitsa (150 g)
  • 1
    keltainen paprika
  • 2
    vakosipulin kynttä
  • 0.5 tl
    kurkumaa
  • 0.5 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 1 tl
    meiramia
  • 1 tl
    suolaa
  • PInaatti-juustokastike:
  • 0
    päälle juustoraastetta
  • 7 dl
    kana-tai kasvislientä
  • 3.2 rkl
    vehnäjauhoja
  • 150 g
    pakastepinaattia
  • 200 g
    sulatejuustoa
 

Ohjeet

Paista broilerisuikaleet kypsiksi ja kuullota pieneksi pilkotut sipuli ja porkkana pannulla. Pane sekaan kuutioitu kesäkurpitsa ja paprika sekä murskatut valkosipulinkynnet. Mausta seos. Valmista kastike sulattamalla paloiteltu juusto kuumaan liemeen. Lisää pinaatti ja keitä pari minuuttia. Suurusta kastike sekoittamalla vehnäjauho pieneen tilkkaan vettä ja kaada se sitten liemeen koko ajan sekoittaen. Kaada voideltuun uunivuokaan ensin vähän kastiketta ja pane sen päälle lasagnelevyjä. Pane levyjen päälle broileriseosta ja taas kastiketta. Jatka kerroksittain ja jätä päällimmäiseksi pinaattijuustokastike. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 175 asteessa 1-1 ½ tuntia, peitä pinta tarvittaessa foliolla.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA