Pinaattilettulasagne
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_maaliskuun_reseptit, sisältää gluteenia, sisältää vehnää, sisältää lihaa, sisältää munaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, gluteeniton, pääruoka, uuniruoka, paistokset, muut

Pinaattilettulasagne

4 annosta

 

Pinaattiletuista ja jauhelihasta syntyy arjen nopein vuokaruoka.

Lisää

Ainesosat

  • 1 paketti
    (400 g) pinaattiohukaisia
  • 1 kpl
    sipuli
  • 1 tl
    öljyä
  • 1 rasia
    (400 g) jauhelihaa
  • 1 kpl
    lihaliemikuutio
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 1 rasia
    (250 g) kirsikkatomaatteja
  • 2 pakettia
    (à 125/200 g) mozzarellaa
  • 1 kpl
    tuoretta basilikaa, halutessasi
  • 1 dl
    vettä
  • 1 ripaus
    suolaa
 

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulit öljyssä pannulla sekoitellen. Siirrä toiseen astiaan.

Kuumenna pannu uudelleen ja ruskista jauheliha sekoitellen. Lisää loppuvaiheessa sipulit, vesi, liemikuutio ja pippuri. Sekoita, kunnes liemikuutio on liuennut. Anna hautua hetki. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.

Puolita tomaatit ja revi juustot paloiksi.

Lado puolet pinaattiohukaista uunivuokaan (noin 25 × 25 cm). Levitä puolet jauhelihasta ja puolet mozzarellasta ja tomaatinpuolikkaista päälle. Toista kerrokset.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20–25 minuuttia tai kunnes juusto on kauniisti ruskistunut. Viimeistele halutessasi basilikanlehdillä.