Pinaattiletut
Tykkäämiset
25 21
Osuvuus
95%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pannulla, kasvisruoka, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa

Pinaattiletut

25:lle hengelle
Keskitaso

 

Muskottipähkinällä maustettujen pinaattilettujen kanssa maistuu kalatahna.

Lisää

Ainesosat

  • 0
    margariinia paistamiseen
  • 2
    kananmunaa
  • 2.2 dl
    vehnäjauhoja
  • 150 g
    hienonnettua, keitettyä pinaattia
  • 0.5 tl
    muskottipähkinää
  • 4 dl
    maitoa
  • 1 tl
    suolaa
  • Lisäksi:
  • 0
    ruohosipulia
  • 1 prk
    anjovista
  • 1 dl
    ruokakermaa
  • 2
    kananmunaa
 

Ohjeet

Vatkaa kaikki aineet sekaisin ja anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista ohukaiset molemmilta puolilta vaaleanruskeiksi. Jos lettuja on vaikea kääntää, lisää hiukan jauhoja. Tarjoa lisänä kalatahnaa. Murskaa syvällä lautasella haarukalla kovaksi keitetyt kananmunat ja valutetut anjovikset. Sekoita joukkoon ranskankerma ja hienonnettu ruohosipuli.