Pinaattinen munakasrulla lohitäytteellä
Tykkäämiset
2 1
Osuvuus
75%


Muut luokittelutiedot

välipala, kalaa, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa

Pinaattinen munakasrulla lohitäytteellä

10:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 dl
    tilliä
  • 2 dl
    vehnäjauhoja
  • 2.5 dl
    maitoa
  • 2.5 dl
    Crème Bonjour Cuisine Valkosipuli & Yrttiä
  • 150 g
    pakastepinaattia
  • 4 kpl
    kananmunaa
  • 250 g
    kylmäsavustettua kirjolohta
  • 0.5 kpl
    purjosipulia
  • 0.2 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Sulata pinaatti. Sekoita taikinan ainekset kulhossa ja kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 220 °C:n lämpötilassa 20-25 minuuttia. Kumoa kypsä munakaslevy toiselle leivinpaperille. Valmista täyte. Hienonna puhdistettu purjo ja tilli. Paloittele kirjolohi. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Levitä täyte munakaslevylle ja kääri rullalle niin, että saumapuoli jää alaspäin. Anna rullan vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoilua. Tarjoa munakasrulla siivuina brunssilla tai noutopöydästä. Se on myös mainio alkupala salaatin kanssa.