Pipareilla kruunattu klementiinipannacotta
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_joulukuun_reseptit, sisältää gluteenia, sisältää vehnää, sisältää sokeria, sisältää sitrusta, kasvisruoka, italialainen, suomalainen, sisältää viljaa, sisältää maitoa, jälkiruoka, munaton, gluteeniton, muut

Pipareilla kruunattu klementiinipannacotta

4 annosta

 

Piilota pannacottan alle klementiiniviipale ja mausta jogurtilla kevennetty vanukas klementiinikuutioilla ja -raasteella. Viimeistele jouluiseksi piparkakkumurulla.

Lisää

Ainesosat

  • 4 kpl
    klementiiniä
  • 2 kpl
    liivatelehteä
  • 2 dl
    kermaa
  • 0.5 dl
    sokeria
  • 1 kpl
    vaniljatanko
  • 1 prk
    (200 g) masutamatonta jogurttia
  • 6 kpl
    piparkakkua
 

Ohjeet

Pese ja raasta yhden klementiinin kuori. Kuori kaikki klementiinit. Leikkaa niistä viipale kunkin annoslasin pohjalle. Kuutioi loput hedelmät.

Laita liivatteet kylmään veteen 5 minuutiksi.

Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kermaan. Keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Ota kattila liedeltä. Purista liivatteista vesi pois ja sekoita liivatteet kermaan. Lisää klementiinikuutiot ja kuoriraaste. Jaa seos laseihin.

Anna pannacottan hyytyä jääkaapissa 3–4 tuntia tai esimerkiksi yön yli.

Murenna päälle piparkakkuja ennen tarjoilua.