Piparivanukkaat ja puolukka-kanelikastike
Tykkäämiset
4 0
Osuvuus
80%


Muut luokittelutiedot

jälkiruoka, keittämällä, kylmänä, marjat, keskitaso, sisältää laktoosia, sisältää maitoa

Piparivanukkaat ja puolukka-kanelikastike

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 4 rkl
    sokeria
  • 2 dl
    kuohukermaa
  • 3 dl
    maitoa
  • 0.5 tl
    piparkakkumausteseosta
  • 4
    liivatelehteä
  • Puolukkakastike
  • 0
    kanelitanko
  • 0.8 dl
    vettä
  • 200 g
    puolukoita
  • 1 dl
    sokeria
 

Ohjeet

Liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä 10 minuuttia. Kiehauta kattilassa kerma ja sokeri ja sekoita joukkoon maito ja piparkakkumauste. Purista vesi liivatteista ja liuota ne kuumaan kermaseokseen. Jaa seos silikonimuffinipellin neljään syvennykseen tai kahvikuppeihin ja nosta pelti varovaisesti kylmään hyytymään vähintään kahdeksi tunniksi. Keitä kattilassa puolukkakastikkeen aineksia 5?10 minuuttia tai kunnes puolukat hieman hajoavat ja neste muuttuu siirappiseksi. Poista kanelitanko. Kumoa vanukkaat lautasille ja tarjoile puolukkakastikkeen kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA