Piparjuurilohta & parsaa á la Hollandaise
Tykkäämiset
8 6
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, kalaa, keskitaso, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää kalaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää soijaa, sisältää sitrusta

Piparjuurilohta & parsaa á la Hollandaise

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0.1 tl
    valkopippuria
  • 400 g
    parsaa (tuore)
  • 1 rkl
    Knorr kasvisliemitiivistettä
  • 1 ps
    Knorr Hollandaisekastiketta valkoviinillä (220 ml)
  • 1 rkl
    Flora Culinessea
  • 0.5 rkl
    sitruunanmehua
  • 0.7 kg
    kirjolohifileetä
  • 1.5 tl
    piparjuuritahnaa
 

Ohjeet

Sekoita piparjuuritahna, liemitiiviste, sitruunamehu ja ripaus valkopippuria kulhossa. Poista kalafileestä nahka ja leikkaa kala annospaloiksi. Sivele kalapaloille mausteseos ja anna maustua kylmässä mielellään tunti. Leikkaa parsojen kova kanta pois ja kuori parsojen alaosa (noin kolmannes pituudesta). Keitä parsoja suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia ja valuta. Paista kalapalat Flora Culinessessa paistinpannulla. Kuumennavalmiskastike.Tarjoa keitetyt parsat ja paistettu lohi kuuman kastikkeen kanssa. Lisäksi voit tarjota keitettyjä perunoita tai riisiä.