PIppurinen kalkkunakeitto
Tykkäämiset
6 0
Osuvuus
86%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, keittämällä, keitto, gluteeniton, munaton, kana, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää kanaa, sisältää lihaa

PIppurinen kalkkunakeitto

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    hunajamarinoituja kalkkunan fileesuikaleita
  • 1 l
    vettä
  • 1 paketti
    (250 g) viherpippurisulatejuustoa
  • 2 rkl
    kanafondia
  • 3
    suurta perunaa
  • 0.5 pussia
    (225 g) pakastekeittojuureksia
  • 2 rkl
    öljyä
 

Ohjeet

Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Ruskista kalkkunasuikaleet öljyssä. Kuori ja kuutioi perunat. Lisää ne, vesi, fondi ja keittojuurekset kattilaan. Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Sulata joukkoon juusto ja anna kiehahtaa. Tarjoa keitto leivän kanssa.