Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h
0,00€
0 tuotetta
Tallennettavan ostoslistan nimi:
Ostoslista on tallennettu
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?
Prisma Kaari Kannelmäki
Tänään :
24h
Vaihda
Prisma Kaari Kannelmäki
Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki
Avoinna tänään:
24h

TILAUKSET

Tykkäämiset
1
1
Osuvuus
67%
Muut luokittelutiedot
sisältää nautaa, sisältää soijaa, sisältää lihaa, sisältää sikaa, sisältää gluteenia, sisältää viljaa, sisältää maitoa, vähälaktoosinen, munaton, pääruoka, pasta
Ainesosat
-
1 kplhienonnettua persiljaa (koristeeksi)
-
6 dlTorino Täysjyvä Cappelli -pastaa
-
1punainen paprika
-
1 prkSunnuntai Maustamaton Rahkavalmistetta
-
1 rklKeiju Rypsiöljyä
-
2 rklKeiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
-
2 rklSunnuntai Erikoisvehnäjauhoa
-
3 dlpurjosuikaleita
-
200 gpalvikinkkua
-
0.5lihaliemikuutio
-
0.5 tlrouhittua mustapippuria
-
100 gmaissia (pakaste)
-
1.5 lvettä
-
2 dlvettä
-
0.5 tlsuolaa
-
0.5 tlsuolaa
Ohjeet
Laita pastan keitinvesi kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää suola, öljy ja pasta. Keitä 7 minuuttia.
Suikaloi purjo. Leikkaa paprika ja kinkku kuutioiksi.
Kuumenna Keiju Juokseva kasarissa, lisää purjosuikaleet, sekoittele hetki.
Sekoita joukkoon jauhot, kaada päälle vesi. Lisää liemikuutio, paprika- ja kinkkukuutiot, maissi ja tuorejuusto. Keitä hiljalleen kannen alla noin 5 minuuttia. Sekoita välillä.
Kaada huuhdeltu ja valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Sekoita sen verran että pasta maustuu tasaisesti.
© Raisio