Pippurinen kinkkukastike
Tykkäämiset
1 1
Osuvuus
67%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vähälaktoosinen, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää sikaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Pippurinen kinkkukastike

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • hienonnettua persiljaa (koristeeksi)
  • 6 dl
    Torino Täysjyvä Cappelli -pastaa
  • 1
    punainen paprika
  • 1 prk
    Sunnuntai Maustamaton Rahkavalmistetta
  • 1 rkl
    Keiju Rypsiöljyä
  • 2 rkl
    Keiju Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
  • 2 rkl
    Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoa
  • 3 dl
    purjosuikaleita
  • 200 g
    palvikinkkua
  • 0.5
    lihaliemikuutio
  • 0.5 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 1.5 l
    vettä
  • 100 g
    maissia (pakaste)
  • 2 dl
    vettä
  • 0.5 tl
    suolaa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Laita pastan keitinvesi kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää suola, öljy ja pasta. Keitä 7 minuuttia.

Suikaloi purjo. Leikkaa paprika ja kinkku kuutioiksi.

Kuumenna Keiju Juokseva kasarissa, lisää purjosuikaleet, sekoittele hetki.

Sekoita joukkoon jauhot, kaada päälle vesi. Lisää liemikuutio, paprika- ja kinkkukuutiot, maissi ja tuorejuusto. Keitä hiljalleen kannen alla noin 5 minuuttia. Sekoita välillä.

Kaada huuhdeltu ja valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Sekoita sen verran että pasta maustuu tasaisesti.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA