Pippurinen lihapasta
Tykkäämiset
0 1
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, vähälaktoosinen, munaton, pasta, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa

Pippurinen lihapasta

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • hienonnettua persiljaa (koristeeksi)
  • 400 g
    naudan ulkofileetä suikaleina
  • 1
    sipuli
  • 1 rkl
    Keiju Rypsiöljyä
  • 1 tl
    paprikajauhetta
  • 2 l
    vettä
  • 3 dl
    vettä
  • 3 rkl
    chilikastiketta
  • 0.5 ps
    Torino Täysjyvädurun spagettia
  • 0.5
    punaista paprikaa
  • 1.5 rkl
    vasikanlihafondia
  • 1.5 tl
    pippurisekoitusta
  • 100 g
    vihreitä papuja (pakaste)
  • 1 rkl
    Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoa
  • 1 dl
    Keiju Ruoka - kasvirasvasekoite (15%)
  • 1 dl
    hillosipuleita
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Hienonna sipuli ja suikaloi naudan ulkofilee ja paprika. Ruskista lihasuikaleet pannulla öljyssä, lisää sipuli ja paprikajauhe. Sekoittele hetki.

Sekoita joukkoon jauhot. Lisää vesi ja fondi. Keitä hiljalleen 15-20 minuuttia, kunnes liha on kypsää.

Lisää Keiju Ruoka, paprikasuikaleet, pavut ja valutetut hillosipulit. Anna kiehua 3-5 minuuttia. Lisää mausteet.

Kaada huuhdeltu ja valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Sekoita nostellen sen verran, että pasta maustuu tasaisesti. Koristele persiljalla.