Pippurinen possunfilee
Tykkäämiset
75 21
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, uunissa, tulinen, sika, liha, sisältää gluteenia, sisältää nautaa, sisältää sikaa, sisältää lihaa

Pippurinen possunfilee

4:lle hengelle

Lisää

Ainesosat

  • 1 kg
    porsaan ulkofileetä
  • 1 rkl
    paprikajauhetta
  • 1 rkl
    mietoa chilijauhetta
  • 2 tl
    roseepippuria
  • 2 tl
    viherpippuria
  • 0.5 tl
    mustapippuria
  • 1 tl
    suolaa
  • Kastike
  • 0
    siivilöity paistoliemi
  • 1 prk
    punaviinikastiketta (2dl)
  • 2 tl
    roseepippuria
 

Ohjeet

Murskaa hiukan pippureita. Sekoita mausteet lautasella ja kääntele lihapalaa siinä niin, että mahdollisimman paljon mausteita tarttuu pintaan. Pane liha sopivan kokoiseen uunivuokaan ja pistä lihaan paistomittari niin, että sen kärki osuu lihan keskikohtaan. Kypsennä 125-asteisessa uunissa kolme tuntia eli kunnes sisälämpötila on 80 astetta. Kuumenna punaviinikastike ja lisää joukkoon siivilöity paistoliemi. Mausta murskatuilla roseepippureilla. Uunin lämpötila 125 astetta n. 3 tuntia.