Pippuripata
Tykkäämiset
69 19
Osuvuus
98%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, liha, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Pippuripata

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 kpl
    paprikaa
  • 1 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl
    soijakastiketta
  • 2.5 dl
    Flora ruoka 15 %
  • 4 dl
    vettä
  • 500 g
    HK Naudan paistisuikaleita
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 2 rkl
    tomaattipyreetä
  • 2 rkl
    Flora Culinessea
  • 2 rkl
    Knorr Vasikkafondia
  • 2 rkl
    Maizena ruskeaa suurustetta
  • 2 tl
    rosépippuria
  • 2 tl
    viherpippuria
  • 1.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Hienonna sipuli, valkosipuli ja suikaloi paprika. Ruskista lihasuikaleet parissa kolmessa erässä paistinpannulla rasvassa. Siirrä lihapalat pataan. Ruskista myös sipuli, valkosipuli ja tomaattipyree paistinpannulla ja siirrä pataan. Mausta lihat. Huuhdo paistinpannu vesitilkalla ja kaada huuhdeliemi pataan. Lisää joukkoon Flora ruoka, soija ja liemitiiviste. Lisää kokonaiset pippurit ja hauduta kunnes lihapalat ovat pehmeitä. Lisää paprikat pataan. Hauduta vielä viisi minuuttia. Tarjoa pata basmatiriisin ja raikkaan salaatin kanssa

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA