Pippuripihvi II
Tykkäämiset
486 79
Osuvuus
100%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, liha, keskitaso, gluteeniton, munaton, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Pippuripihvi II

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    HK Naudan paistijauhelihaa
  • 2 rkl
    Knorr kasvisliemitiivistettä
  • 2 rkl
    Extra Vergine -oliiviöljyä
  • 2 rkl
    persiljasilppua
  • 8 kpl
    uuniperunaa (esim. Rosamunda)
  • 100 g
    Crème Bonjour Pippuriseos 15%
  • 3 tl
    rouhittua mustapippuria
  • 1 kpl
    tomaattia
  • 1 rkl
    Flora Culinessea
  • 1 dl
    vettä
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Aloita valmistaminen lohkoperunoista. Kuumenna uuni 225°Casteeseen. Lohko pestyt kuoriperunat ja levitä ne oliiviöljyttyyn uunivuokaan. Ripottele hiukan suolaa päälle ja paista uunissa noin 25 minuuttia. Taputtele jauheliha pihveiksi. Pyöräytä pihvit pippurirouheessa ja anna pihvien olla huoneenlämmössä 15 minuuttia ennen paistamista. Kuumenna sillä välin tilkka öljyä pannussa ja paista tomaattilohkot ja siirrä ne uunivuokaan perunoiden viereen. Kuumenna rasva paistinpannussa ja paista pihvit molemmilta puolilta. Valuta liemitiiviste pihvien päälle ja siirrä ne hetkeksi lautaselle odottamaan. Lisää Creme Bonjour ja vesi pannuun. Keitä, kunnes seos on sileää ja kastikemaista, lisää pihvit pannuun ja kuumenna pari minuuttia. Tarjoa perunoiden ja tomaattilohkojen kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA