Pistaasikuorrutettu porsaanfilee
Tykkäämiset
47 47
Osuvuus
97%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, uunissa, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää pähkinöitä, sisältää sitrusta

Pistaasikuorrutettu porsaanfilee

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    rouhittua mustapippuria
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 700 g
    maustamatonta porsaan fileetä
  • 1 tl
    suolaa
  • Kuorrutus:
  • 0
    punaista chilirouhetta
  • 1
    pala vaaleaa leipää
  • 1 tl
    juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl
    oliiviöljyä
  • 50 g
    (suolattuja ja paahdettuja) pistaasipähkinöitä
  • 1 tl
    raastettua sitruunankuorta
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sivele öljy lihan pintaan. Ruskista kuumalla pannulla kauttaaltaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja rouhi pistaasipähkinät. Jauha leipä muruiksi. Raasta sitruunan kuorta. Sekoita pistaasirouhe, leivänmurut, sitruunan kuoriraaste, suola ja chilirouhe keskenään. Lisää oliiviöljy ja hunaja. Levitä kuorrutus lihan pintaan. Siirrä liha leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Tarjoa salaatin ja rosmariiniperunoiden kanssa.