Pistaasikuorrutetut lihapullat
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

pasta, pihvit ja pyörykät, pääruoka, omenaton, sitrukseton, sokeriton, suklaaton, sisältää maitoa, sisältää viljaa, sisältää pähkinöitä, sisältää munaa, italialainen, sisältää gluteenia, sisältää valkosipulia, sisältää lihaa, suolainen, sisältää vehnää, hiilihydraattipitoinen

Pistaasikuorrutetut lihapullat

6 annosta

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    jauhelihaa
  • 1 pak
    Valio Eila® kotijuustoa
  • 1 dl
    tuoreita yrttejä
  • 1 viipale
    leipää
  • 1 dl
    Valio Eila® ruokakermaa
  • 6
    aurinkokuivattua tomaattia
  • 1
    munaa
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • mustapippuria myllystä
  • 1 dl
    pistaasipähkinärouhetta
  • 500 g
    spagettia
  • 1 prk
    tomaattikastiketta
  • 1 pak
    Valio Eila® kotijuustoa
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Murenna leipä kulhoon. Lisää ruokakerma. Anna seoksen turvota pöydällä.

Hienonna aurinkokuivatut tomaatit, yrtit ja kuoritut valkosipulin kynnet. Lisää kaikki ainekset kulhoon, kotijuusto murennettuna. Vaivaa tasaiseksi.

Jaa taikina kuuteen osaan. Pyöritä niistä isot lihapullat. Voit kostuttaa tarvittaessa kädet kylmällä vedellä.

Paista kuumalla pannulla Oivariini rasvassa, kunnes lihapullat ovat saaneet kauttaaltaan pintavärin.

Pyörittele pullat pistaasirouheessa.

Nosta pullat uunivuokaan ja paista uunin keskiosassa 200 asteessa 15 min.

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Kuumenna tomaattikastike ja sekoita spagetin joukkoon.

Tarjoa lihapullat tomaatti-spagetin kanssa. Murenna annosten pinnalle loppu kotijuusto ja koristele tuoreella yrtillä.