Pizzaleivät
Tykkäämiset
0 0
Osuvuus
50%


Muut luokittelutiedot

translation missing: fi.recipetag_marraskuun_reseptit, hiilihydraattipitoinen, sisältää vehnää, sisältää sokeria, sisältää gluteenia, italialainen, sisältää munaa, sisältää viljaa, sisältää maitoa, välipala, sitrukseton, pähkinätön, omenaton, pääruoka, suolaiset leivonaiset, leivonnaiset

Pizzaleivät

4 kappaletta

 

Parilapannulla tai tavallisella valurautapannulla paistetut leivät sivellään kuumina ranskankermakastikkeella ja päällystetään mozzarellalla, kinkulla ja oliiveilla

Lisää

Ainesosat

  • 2 tl
    kuivahiivaa
  • 1 tl
    sokeria
  • 1 tl
    suolaa
  • 2 dl
    lämmintä maitoa
  • 4.5 dl
    vehnäjauhoja
  • 1 rkl
    öljyä
  • Päälle
  • 1 dl
    ranskankermaa
  • 1 rkl
    chillikastiketta
  • 0.5 dl
    majoneesia
  • 0.5 tl
    (1/2 tl) mustapippuria
  • 1 tl
    oreganoa
  • 1.5
    murskattua valkosipulinkynttä
  • 0.5 tl
    (1/2 tl) suolaa
  • 1 paketti
    mozzarellajuustoa
  • 100 g
    ilmakuivattua kinkkua
  • 8
    kirsikkatomaattia
  • 12
    oliivia
  • 1
    basilikanlehtiä
 

Ohjeet

Sekoita kuivahiiva ja mausteet lämpimään, 42-asteiseen maitoon. Lisää jauhot ja öljy. Alusta taikina kimmoisaksi ja anna kohota peitettynä lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia. Tee taikinan kohotessa kastike. Sekoita chilikastike, majoneesi ja mausteet ranskankermaan. Revi mozzarella paloiksi. Puolita kinkkuviipaleet ja kirsikkatomaatit. Jaa taikina neljään osaan ja kauli ohuiksi leiviksi. Kuumenna pannu ja paista leivät yksi kerrallaan kypsiksi. Paistoaika on noin 2–3 minuuttia molemmilta puolilta. Pidä leivät lämpiminä pyyhkeen sisällä. Levitä päälle kastike ja lisää pinnalle muut täytteet.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA