Pizzapatongit
Tykkäämiset
7 3
Osuvuus
90%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, liha, keskitaso, munaton, omenaton, pähkinätön, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää soijaa

Pizzapatongit

8:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 300 g
    HK Naudan paistijauhelihaa
  • 2 dl
    kaurahiutaleita
  • 0.2 tl
    mustapippuria
  • 2.5 dl
    vettä
  • 25 g
    hiivaa
  • 30 g
    Becel margariinia 60
  • 15 g
    Becel margariinia 60
  • 0.5 dl
    vähärasvaista juustoraastetta
  • 4 dl
    hiivaleipäjauhoja
  • 1 rkl
    sokeri
  • 1 kpl
    sipulia
  • 1 kpl
    tomaattia
  • 1 dl
    Becel majoneesia
  • 1 rkl
    ketsuppia
  • 1 tl
    pizzamaustetta
 

Ohjeet

Murenna ja liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet. Alusta vehnäjauhot taikinaan ja lisää lopuksi sulatettu rasva. Kohota lämpimässä 20 min. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa paistinpannulla. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon kuutioitu tomaatti, majoneesi, ketsuppi, pizzamauste ja mustapippuri. Vaivaa kohonnut taikina ja jaa se neljään osaan. Kauli jokaisesta palasta halkaisijaltaan 20 cm:n kokoinen pyöreä levy. Levitä täyte levyille ja ripottele päälle juustoraaste. Kääri levyt rulliksi ja nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Kohota patonkeja 15 min. Saksi patonkeihin viiltoja ja paista 225 °C:n lämpötilassa 15 min. Idea! Pizzapatonki kannattaa paloitella ja pakastaa annospaloina, jotka on helppo sulattaa välipalaksi.