Podzarka
Tykkäämiset
6 2
Osuvuus
89%


Muut luokittelutiedot

pääruoka, keskitaso, pataruoka, pannulla, laktoositon, maidoton, munaton, vähälaktoosinen, liha, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää nautaa, sisältää lihaa, sisältää laktoosia

Podzarka

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0
    mustapippurirouhetta
  • 1 rkl
    voita
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1 rkl
    vehnäjauhoja
  • 1
    llihaliemikuutio
  • 1
    suolakurkku suikaleina
  • 2 rkl
    tomaattisosetta
  • 2
    valkosipulin kynttä
  • 3
    sipulia
  • 3 dl
    vettä
  • 500 g
    naudan sisäpaistia suikaleina
 

Ohjeet

Kuori ja suikaloi sipulit ja suolakurkku. Kuumenna isossa paistinpannussa öljy ja voi. Ruskista siinä lihat pieni erä kerrallaan ja siirrä pannua välillä huuhtomatta kattilaan tai pataan. Lisää pannuun lopuksi sipulisuikaleet ja puolet vedestä. Kiehauta. Sekoita kattilassa oleviin ruskistettuihin lihasuikaleisiin jauhot. Lisää toinen puoli vedestä ja tomaattisose. Kiehauta. Sekoita hyvin ja kaada kattilaan sipulisuikaleet keitinliemineen. Lisää lihaliemikuutio ja hauduta lihat kypsiksi. Sekoita joukkoon lopuksi suikaloidut valkosipulinkynnet, suolakurkku ja pippuri. Tarjoa ruoan lisänä ensin keitettyä ja jäähdytettyä ja sen jälkeen kuutioitua ja pannussa voissa paistettua tattaripuuroa tai keitettyjäperunoita.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA