Porkkana-valkosuklaakakku
Tykkäämiset
5 3
Osuvuus
88%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, keskitaso, omenaton, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää soijaa, sisältää laktoosia

Porkkana-valkosuklaakakku

16:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 0.3 dl
    tomusokeria
  • 1 dl
    auringonkukkaöljyä
  • 2 tl
    kanelia
  • 2 tl
    leivinjauhetta
  • 2 kpl
    porkkanaa
  • 2.5 dl
    fariinisokeria
  • 3 dl
    vehnäjauhoja
  • 3 tl
    vaniljasokeria
  • 150 g
    Crème Bonjour Maustamatonta
  • 0.5 dl
    vettä
  • 100 g
    valkosuklaata
  • 100 g
    Crème Bonjour Maustamatonta
  • 50 g
    valkosuklaata
  • 2 dl
    sokeria
  • 3 dl
    porkkanaraastetta
  • 3 kpl
    kananmunaa
 

Ohjeet

Mittaa kuivat aineet, mausteet, leivinjauhe, valkosuklaarouhe ja porkkanaraaste kulhoon. Sekoita toisessa kulhossa kananmunat, öljy ja tuorejuusto. Kaada seos kuivien aineiden päälle kulhoon ja sekoita taikinaksi. Kaada taikina leivinpaperoituun tai voideltuun 22 x 22 cm vuokaan. Paista uunissa 200 °C:n lämpötilassa 20-25 min. Kumoa tarjoiluvadille, peitä ja jäähdytä.

Sulata vesihauteessa tai mikrossa kuorrutteen valkosuklaa. Vatkaa kuorrutteen Creme Bonjour kuohkeaksi, lisää haalea valkosuklaasula koko ajan sekoittaen. Levitä kuorrutus kakun päälle.

Vedä kuorituista porkkanoista kiharat koristeraudalla. Valmista tilkka sokerilientä ja lisää kiharat kuumaan liemeen. Jäähdytä ja valuta porkkana kiharat.

Paloittele kakku ja koristele palat porkkanakiharoilla. Tarjoa teen tai kahvin kanssa.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA