Porkkanagratiini
Tykkäämiset
115 44
Osuvuus
99%


Muut luokittelutiedot

alkuruoka, pääruoka, keskitaso, uunissa, kasvisruoka, sisältää munaa, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä

Porkkanagratiini

2:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 400 g
    porkkanoita
  • 1
    iso punasipuli
  • 1 rkl
    öljyä
  • 1
    kananmuna
  • 0.2 tl
    pippurisekoitusta
  • 0.8 dl
    mantelilastuja
  • 2.5 dl
    maitoa tai ruokakermaa tai niiden sekoitusta
  • 150 g
    pakastepinaattia
  • 150 g
    kevytfetajuustoa
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja leikkaa porkkanat viipaleiksi. Keitä kypsiksi ja valuta keitinvesi pois. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää porkkanat. Sulata ja valuta pinaatti, lisää sipulin joukkoon. Murenna sekaan feta. Lisää mantelilastut. Kaada seos uunivuokaan. Sekoita kerma-maito ja kananmuna keskenään, mausta suolalla ja pippurilla, kaada päällimmäiseksi vuokaan. Kypsennä uunin alatasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa kahden hengen pääateriana tai alkupalana neljälle.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA