Tallennettavan ostoslistan nimi:
Haluatko varmasti tyhjentää koko ostoslistan?


Muut luokittelutiedot
Porkkanakakku
8:lle hengelle
Keskitaso

” Mehevä porkkanakakku kuorrutetaan sulatejuustolla ja viimeistellään mansikoilla.
Ainesosat
-
1 tlvaniljasokeria
-
1 dlöljyä
-
2kananmunaa
-
2 tlleivinjauhetta
-
2 tlkanelia
-
2 dlvehnäjauhoja
-
3 dlporkkanaraastetta
-
1.5 dlsokeria
- Kuorrutus:
-
1 tlvanilliinisokeria
-
25 gmargariinia
-
1.5 dltomusokeria
-
50 gpehmeää sulatejuustoa
- Koristeluun:
-
0nonparelleja ja tuoreita marjoja
Ohjeet
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja raasta porkkanat. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne munavaahtoon. Kääntele porkkanaraaste ja öljy varovasti taikinaan. Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista noin 40 minuuttia. Anna jäähtyä. Sekoita kuorrutusta varten pehmeä margariini, sulatejuusto ja sokerit keskenään. Levitä kakun päälle. Koristele nonparelleilla ja tuoreilla marjoilla.
© SOK viestintä ja julkaisut