Porkkanakakku
Tykkäämiset
5 3
Osuvuus
91%


Muut luokittelutiedot

leivonnaiset, keskitaso, omenaton, pähkinätön, sitrukseton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää munaa, sisältää gluteenia, sisältää maitoa, sisältää soijaa

Porkkanakakku

20:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 60 g
    Flora leivontamargariinia
  • 3.5 dl
    tomusokeria
  • 100 g
    Crème Bonjour Maustamatonta
  • 6 dl
    porkkanaraastetta
  • 2 tl
    leivinjauhetta
  • 2 tl
    soodaa
  • 4 kpl
    kananmunaa
  • 4 dl
    sokeria
  • 4 dl
    vehnäjauhoja
  • 2 tl
    vaniljasokeria
  • 2 dl
    oliiviöljyä
  • 4 tl
    kanelia
 

Ohjeet

Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Muista ottaa rasva ja Creme Bonjour huoneenlämpöön. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Raasta porkkanat. Lisää muna-sokeri -vaahtoon vuorotellen jauhoseosta, porkkanaraastetta ja öljyä. Sekoita varovasti tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 170 °C:n lämpötilassa noin 30 minuuttia. Jäähdytä takinalevy hyvin. Sekoita huoneenlämpöiseen rasvaan ja juustoon sokeri. Sekoita tasaiseksi seokseksi. Levitä kuorrutus taikinalevyn päälle ohueksi kerrokseksi. Koristele halutessasi nonparelleilla.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA