Alepa Kauppakassi kerää itsenäisyyspäivän alla sekä su-ma (4.-5.12) sekä ti-ke (6.-7.12.) väliset yöt. Tämän takia tilausten muokkaaminen täytyy tehdä viimeistään toimituspäivää edeltävänä iltana.
Porkkanakeitto inkiväärillä ja fenkolilla
Tykkäämiset
15 5
Osuvuus
93%


Muut luokittelutiedot

keitto, kasvisruoka, keskitaso, munaton, omenaton, suklaaton, sisältää viljaa, sisältää gluteenia, sisältää laktoosia, sisältää maitoa, sisältää pähkinöitä, sisältää kanaa, sisältää lihaa, sisältää sitrusta

Porkkanakeitto inkiväärillä ja fenkolilla

4:lle hengelle
Keskitaso

Lisää

Ainesosat

  • 1 rkl
    oliiviöljyä
  • 1 kpl
    fenkolia
  • 1 l
    Vettä
  • 2 kpl
    valkosipulinkynttä
  • 2 kpl
    porkkanaa
  • 2 tl
    sitruunan mehua
  • 2 rkl
    Maizena vaaleaa suurustetta
  • 2.5 dl
    Flora vispiä
  • 3 tl
    tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 10 g
    suolamanteleita
  • 0.5 kpl
    sipulia
  • 0.5 tl
    valkopippuria
  • 2 kpl
    Knorr Fond "Du Chef" Kana-annosfondi
  • 0.5 tl
    suolaa
 

Ohjeet

Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuutioi porkkanat ja puolikas fenkoli. Kaada öljy kattilaan ja kuumenna se. Kääntele sipulia, valkosipulia, porkkanaa sekä fenkolia kuutiot öljyssä, kunnes ainekset saavat hieman väriä. Lisää vesi ja Knorr FOND " DU CHEF" , anna keiton kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia. Soseuta tasaiseksi, kaada keitto takaisin kattilaan ja kuumenna se. Tarkista maku, lisää tarvittaessa sitruunamehua, suolaa ja pippuria. Suurusta sopivan sakeaksi Maizena Vaalealla suurusteella. Leikkaa fenkolin toinen puolikas ohuiksi viipaleiksi. Marinoi viipaleet, inkivääri raaste sekä muutama suolamanteli salaatiksi sitruunamehussa ja öljyssä. Vaahdota Flora Vispi ja lisää se keittoon juuri ennen tarjoilua. Lisää fenkolisalaatti koristeeksi keiton päälle.

Vastaavia reseptejä

KÄYTTÄJIEN ARVOSTELUJA